1 sats pajdeg
3 ägg
3 dl mjölk
olivolja
350 g kycklingfilé
några soltorkade tomater i olja
en näve urkärnade oliver
ca 3-4 msk pesto
2 dl riven ost
salt och peppar
Gör pajdegen, tryck ut i pajform, nagga och ställ kallt. Skär kycklingen i bitar och stek i olivolja, salta och peppra. Skiva soltorkade tomater, hacka oliver och blanda dem med kycklingen och peston. Vispa ihop ägg och mjölk, salta och peppra. Ta ut pajskalet och fördela kycklingblandningen i, häll över äggstanningen och strö över osten. Grädda längst ner i ugnen på 175* i ca 40 minuter.

Om man vill kan man förgrädda skalet, jag kan tänka mig att det blir ännu godare då.
Ser grymt gott ut!
SvaraRaderaJag står fast vid min åsikt :) Det var sannerligen en ytterst utsökt paj :) Tack för receptet! :)
SvaraRaderahejsan! jag tänkte testa din paj på söndag, vad är det för pesto? är det den "gröna"? :)
SvaraRaderava kul att du ska testa pajen! yes, det stämmer, det var den gröna peston. lycka till!
SvaraRadera