
Deg:
- 2 dl vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
- ½ tsk salt
- 1 msk olivolja
- 1 msk flytande honung
- ½ dl vatten
Dela degen eller gör en stor pizza, om man dubblar satsen räcker det nog till en långpanna, kavla ut och lägg på förvärmd och oljad plåt. Lägg på valfri fyllning och grädda på 250* tills den ser färdig ut i mitten av ugnen.
Mina fyllningar för dagen á la man tager vad man haver..:
- Tacosalsa, rökt kalkonbröst med chili, färsk tomat och brännvinsost med liten smak av saffran.
- Ketchup, strimlad julskinka, soltorkad tomat, kapris och brännvinsost med liten smak av saffran.
- Ketchup, strimlad julskinka, färsk tomat och brännvinsost med liten smak av saffran.
Hej Linda,
SvaraRaderaJag blir ju hugrig igen när jag ser dina smaskiga pizzor! Du har ju pratat om att prova glasfusing, jag hittade en möjlighet i Kungälv. http://www.kungalv.se/Kalendarium2/Kalendarium/Glasfusing---workshop/
Kram mamma
Grattis Linda, du har vunnit en utmärkelse, "award", för din fin matblogg! Välkommen in på min Prat & Mat!
SvaraRaderaTack för ett bra recept =)
SvaraRaderaMycket god pizzadeg!
SvaraRaderaVilken smidig deg!! Toppenbra!
SvaraRaderaFruktansvärt bra deg! Jag är kär
SvaraRaderaåh, vad kul att ni gillar den! :)
SvaraRadera